Vastuuvapauslauseke

Posted on

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää sivustomme vastuuvapauslausekkeesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteessa contact

Nettilainaa.comin vastuuvapauslausekkeet

Kaikki tällä sivustolla – https://nettilainaa.com – oleva tieto on julkaistu hyvässä uskossa ja vain yleistietoa varten. nettilainaa.com ei anna mitään takuita näiden tietojen täydellisyydestä, luotettavuudesta ja oikeellisuudesta. Kaikki tältä sivustolta (nettilainaa.com) löytämäsi tiedot koskevat toimet ovat täysin omalla vastuullasi. nettilainaa.com ei ole vastuussa mistään menetyksistä ja/tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön.

Verkkosivustoltamme voit vierailla muilla verkkosivustoilla seuraamalla hyperlinkkejä tällaisille ulkoisille sivustoille. Vaikka pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita linkkejä hyödyllisille ja eettisille verkkosivustoille, emme voi vaikuttaa näiden sivustojen sisältöön ja luonteeseen. Nämä linkit muille verkkosivustoille eivät tarkoita suositusta kaikkeen näiltä sivustoilta löytyvälle sisällölle. Sivuston omistajat ja sisältö voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta, ja se voi tapahtua ennen kuin meillä on mahdollisuus poistaa linkki, joka on voinut mennä “huonosti”.

Huomaa myös, että kun poistut verkkosivustoltamme, muilla sivustoilla voi olla erilaisia tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Muista tarkistaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöt sekä niiden “käyttöehdot”, ennen kuin alat harjoittaa liiketoimintaa tai lataat mitään tietoja.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt vastuuvapauslausekkeemme ja sen ehdot.

Päivittää

Jos päivitämme, teemme muutoksia tähän asiakirjaan tai teemme siihen muutoksia, muutokset julkaistaan täällä näkyvästi.